Brezplačna seminarja v Kranju in Murski Soboti


  • 27 marca, 2019

Informacijski pooblaščenec v sklopu evropskega projekta RAPiD.Si nadaljuje z brezplačnimi seminarji o ključnih dolžnostih podjetij po Splošni uredbi o varstvu podatkov (GDPR). V mesecu aprilu bosta izvedena dva seminarja, v Kranju in v Murski Soboti, oba 16. aprila 2019.

V sodelovanju z Območno obrtno-podjetniško zbornico Murska Sobota bo v torek, 16. aprila, s pričetkom ob 10. uri izveden seminar za vse podjetnike, ki bi radi izvedeli več o njihovih obveznostih, kot jih predpisuje Splošna uredba o varstvu podatkov.

Prijave so možne do 10. aprila 2019 oz. do zasedbe mest po e-pošti: ooz.ms@ozs.si (navedite podatke podjetja in udeležence) ali po tel.: 02/521 4010. Lokacija: OOZ M. Sobota, Lendavska ulica 33, 9000 M. Sobota

V sodelovanju z Regionalno gospodarsko zbornico Gorenjske pa bo prav tako 16. aprila izveden seminar, in sicer v Kranju (sedež Regionalne zbornice Gorenjske, Bleiweisova 16), s pričetkom ob 9. uri.

Dodatne informcije in prijava na seminar na povezavi.

Napoved brezplačnega seminarja v Kranju in Murski Soboti.

Seminar je namenjen predvsem majhnim in srednje velikim podjetjem. Glavni cilj je predstaviti reformo zakonodajnega okvira s področja varstva osebnih podatkov, usmeriti slušatelje na informacije in uporabna orodja, ki pripomorejo k prenosu zakonskih zahtev v prakso ter ponuditi odgovore na konkretna vprašanja udeležencev. Seminar je brezplačen in odprt za vse zainteresirane, saj je organiziran v sklopu dejavnosti projekta RAPiD.Si, ki je financiran s strani Evropske unije.