Brezplačni seminar za podjetnike v Celju - Upravljavec.si


  • 24 septembra, 2019

Informacijski pooblaščenec bo v sodelovanju z Regionalno gospodarsko zbornico Celje v četrtek 17. oktobra 2019 ob 10.00 uri izvedel brezplačni strokovni seminar o reformi zakonodaje s področja varstva osebnih podatkov. Seminar bo potekal v prostorih zbornice, Ljubljanska 14, 3000 Celje. Predaval bo namestnik informacijske pooblaščenke mag. Andrej Tomšič.

Na delavnici se boste seznanili s Splošno uredba o varstvu podatkov (GDPR), ki jo uporabljamo od 25. maja 2018, in prihajajočim Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-2).

Udeležba na dogodku je brezplačna, vendar se je potrebno predhodno prijaviti. Več informacij o dogodku in možnost prijave na seminar: https://www.gzs.si/Dogodki/17-10-2019/brezplacno-predavanje-o-reformi-zakonodaje-s-podrocja-varstva-osebnih-podatkov.

Napoved brezplačnega seminarja v Celju, 17. oktobra.

Seminar je namenjen predvsem majhnim in srednje velikim podjetjem. Glavni cilj je predstaviti reformo zakonodajnega okvira s področja varstva osebnih podatkov, usmeriti slušatelje na informacije in uporabna orodja, ki pripomorejo k prenosu zakonskih zahtev v prakso ter ponuditi odgovore na konkretna vprašanja udeležencev. Seminar je brezplačen in odprt za vse zainteresirane, saj je organiziran v sklopu dejavnosti projekta RAPiD.Si, ki je financiran s strani Evropske unije