Brezplačen februarski seminar v Ljubljani - Upravljavec.si


  • 29 januarja, 2020

Informacijski pooblaščenec v sklopu evropskega projekta RAPiD.Si nadaljuje z brezplačnimi seminarji o reformi zakonodaje s področja varstva osebnih podatkov ter o ključnih dolžnostih podjetij po Splošni uredbi o varstvu podatkov (ang. kratica GDPR).

5. februar 2020 Ljubljana
V sodelovanju s Trgovinsko zbornico Slovenije bo v sredo 5. februarja 2020 izveden brezplačen seminar za podjetnike. Glavni cilj seminarja bo predstaviti zakonodajo s področja varstva osebnih podatkov ter dosedanjo prakso Informacijskega pooblaščenca, usmeriti slušatelje na informacije in uporabna orodja, ki pripomorejo k prenosu zakonskih zahtev v prakso, ter ponuditi odgovore na konkretna vprašanja udeležencev. Toplo vabljeni!

Lokacija: Trgovinska zbornica Slovenije, Dimičeva 13, Ljubljana, dvorana B, 1. nadstropje.

Prijava in več informacij o dogodku: https://www.tzslo.si/sl/aktualno/seminarji/1041-seminar-splosna-uredba-o-varstvu-osebnih-podatkov-dosedanje-izkusnje-pri-njeni-uporabi-in-kako-naprej.

Napoved brezplačnega seminarja v Ljubljani, 5. februarja.

Seminar je namenjen predvsem majhnim in srednje velikim podjetjem. Glavni cilj je predstaviti reformo zakonodajnega okvira s področja varstva osebnih podatkov, usmeriti slušatelje na informacije in uporabna orodja, ki pripomorejo k prenosu zakonskih zahtev v prakso ter ponuditi odgovore na konkretna vprašanja udeležencev. Seminar je brezplačen in odprt za vse zainteresirane, saj je organiziran v sklopu dejavnosti projekta RAPiD.Si, ki je financiran s strani Evropske unije.