Seminarja v Kopru in Mariboru - Upravljavec.si


  • 24 februarja, 2020

Informacijski pooblaščenec v sklopu evropskega projekta RAPiD.Si nadaljuje z brezplačnimi seminarji o reformi zakonodaje s področja varstva osebnih podatkov ter o ključnih dolžnostih podjetij po Splošni uredbi o varstvu podatkov (ang. kratica GDPR).

V mesecu februarju bosta izvedena dva seminarja, in sicer 4. marca v Kopru ter 4. marca v MariboruSeminarja sta namenjena predvsem majhnim in srednje velikim podjetjem

4. marec 2020 – Koper

V sodelovanju z Območna obrtno-podjetniška zbornica Koper bo v sredo, 4. 3. 2020, izveden brezplačen seminar za podjetnike. Glavni cilj seminarja bo predstaviti reformo zakonodajnega okvira s področja varstva osebnih podatkov, usmeriti slušatelje na informacije in uporabna orodja, ki pripomorejo k prenosu zakonskih zahtev v prakso, ter ponuditi odgovore na konkretna vprašanja udeležencev. 

Lokacija: zelena dvorana Obrtniškega doma, Staničev trg 1, Koper.

Dodatne informacije in spletna prijava: https://www.oozkoper.si/seminar-reforma-zakonodaje-s-podrocja-varstva-osebnih-podatkov-ter-kljucne-dolznosti-podjetij/.

4. marec 2020 – Maribor

V sredo, 4. 3. 2020, bo v sodelovanju s Štajersko gospodarsko zbornico izveden brezplačen seminar o reformi zakonodaje s področja varstva osebnih podatkov.

Lokacija: prostori Štajerske gospodarske zbornice, Ulica talcev 24, 2000 Maribor.   

Dodatne informacije in spletna prijava: https://www.stajerskagz.si/izdelek/delavnica-splosna-uredba-o-varstvu-osebnih-podatkov-gdpr-kljucne-dolznosti/.

Napoved brezplačnih seminarjev za podjetnike: 4. marec – Koper in Maribor.